Fjällbovägen 9 / Väddö - Norra Fjällboholmar / Grisslehamn / Norrtälje

Välbyggt och gediget

Slutpris
1 460 000 kr
Referensnummer
158 325
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
12 470 kr/år
Tomtarea
2 029 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med loft
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fjällbovägen 9 såldes av oss 2014-04-04.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Norra Fjällboholmar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Långt in på återvändsgata på en fin, plan och välskött trädgårdstomt om 2029 kvm ligger detta välbyggda och påkostade fritidshus om 60 kvm plus loft om 16 kvm med en underbar rymd och känsla. Genomgående ett mycket välbyggt och välskött hus!

Huset som byggts 2000 har en härligt gedigen känsla med synliga stockar och den stora murade öppna spisen som dominerar vardagsrummet som är öppet upp till nock och har en underbar rymd. Från vardagsrummet når man det stora loftet som kan användas som allrum eller ett stort sovrum. Från både kök och vardagsrummet når man altanerna i öster, söder och väster. Två bra sovrum, varav det ena något större med plats för dubbelsäng. Fräsch toalett med kakel och klinker med golvvärme.

Tomten har stora plana gräsytor som passar perfekt för lek och spel, fina välordnade gångar. Här finns stora altaner om sammanlagt ca 70 kvm, gäststuga, uthus och ett mycket ordentligt garage om ca 40 kvm, isolerat och med gjuten platta, vatten och el.

Mycket välbyggt och välordnat hus, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.