Måsholmen 4 / Spillersboda / Norrtälje

Måsholmen

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
159 257
Tomtarea
2 275 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-03-23
Bostaden är såld!

Denna tomt på Måsholmen 4 såldes av oss 2014-03-23.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spillersboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I sjönära läge med direkt kontakt med havet både i väster och öster ligger denna tomt i en lugn Roslagsmiljö. Stor och plan tomt med högt läge vilket ger mycket sol och en strålande utsikt över vattnet. Ca 100 m från fastigheten finns en rejäl brygga i väster som delas med en granne. Bryggan ligger i skyddat läge och med en härlig kvällssol. Planbestämmelserna tillåter friliggande hus upp till 200 kvm. Kommunalt vatten och avlopp samt väg och el finns i tomtgräns. Avgiften för kommunalt V/A är betald och ingår i köpeskillingen.

Halvön Måsholmen ligger ca 1,5 km väster om Spillersboda i en fantastiskt Roslagsmiljö med skärgården inpå knutarna. I Spillersboda finns lanthandel året-runt-öppen, sjömack, servering och bygghandel samt SL-buss till Norrtälje. Konferensanläggning med krog och spa finns på Marholmen ca 3 km eller sjökrogen på Högmarsö ca 10 min med båt, Furusund nås på 15 min och ytterskärgården på 30 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.