Vitsippsvägen 16 / Rörvik / Väddö / Norrtälje

Vinterbonat med WC

Slutpris
965 000 kr
Referensnummer
164 900
Boarea/biarea
58/5 kvm
Driftkostnad
26 568 kr/år
Tomtarea
1 793 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-09-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vitsippsvägen 16 såldes av oss 2014-09-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en plan, fin och ordnad trädgårdstomt om 1 793 kvm med stora gräsytor för lek och spel ligger detta vinterbonade fritidshus om 58 kvm med WC, två sovrum och ett stort härligt vardagsrum med murad öppen spis.

Den fina hörntomten har en välordnad och uppvuxen trädgård med körsbärsträd, uppvuxen syren, hallon, vinbär m.m. Fin ordnad uppfart och ett fint garage med carport. Lugnt läge på återvändsgata, ca 700m till bad och båtplats.

Huset som har permanentstandard har två bra sovrum, fräscht badrum med WC, rejält kök och ett stort vardagsrum med fönster åt tre håll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.