Stora Bagghusvägen 143 / Gåsvik / Väddö / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med WC

Slutpris
1 075 000 kr
Referensnummer
173 599
Boarea
128 kvm
Driftkostnad
26 340 kr/år
Tomtarea
2 662 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stora Bagghusvägen 143 såldes av oss 2014-04-16.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gåsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på vägen på en stor, plan trädgårdstomt om hela 2 662 kvm ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 128 kvm med hög standard, badrum med WC, gäststuga och dubbelgarage.

Huset ljusa och fräscha ytskikt samt vedspis i det rymliga köket med utgång direkt till altanen i väster. I vardagsrummet finns en murad öppen spis med insats och stora fönster. En separat gästdel med eget kök, badrum och sovrum som funkar för såväl gäster som generationsboende.

Den stora härliga avskilda tomten ligger helt utan insyn längst in på vägen. Stora plana gräsytor för lek och spel, vacker utsikt över åkrar och skogen med bär och svamp.

På tomten finns även ett isolerat dubbelgarage med förråd samt en friggebod inredd som gäststuga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.