Sök Meny
Såld

Örebro - Rosta / Trumpetaregatan 10 B

Renoverad (2014-2015) tvåa med stort kök, balkong i västerläge. Endast 1,5 km till city!

Renoverad (2014-2015) och modern tvåa med stort kök. Två fönster i köket ger ett fint ljusinsläpp. Trevlig detalj med platsbyggt vitrinskåp med belysning. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Balkong i soligt västerläge. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare. Det finns även ett mycket rymligt vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. Byggår 1943 och ombyggnad och renovering 1988-1990. Välskött förening i lugnt och trevligt område, alldeles vid sidan av Svartån. I föreningen finns flera tvättstugor, miljörum, cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal med kök, bastu och övernattningsmöjligheter. I närheten finns många fina promenadstråk längs med Svartån och det är endast 1,5 km till citykärnan. I närområdet finns mataffär, blomaffär och restaurang. Kort promenadväg till Södra tågstationen (1,3 km) för dig som pendlar. Det är även nära, och smidigt att ta sig till, påfart/avfart på motorvägen.

Sponsrade länkar
Örebro / Rosta
Trumpetaregatan 10 B
Slutpris: 1 250 000 kr
Boarea: 55 kvm
Avgift: 4 443 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige