Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Vaksalagatan 55

Fräsch 1:a med två stora fönster och nyrenoverat duschrum

Välkommen till en ljus och trevlig 1:a med nyrenoverade ytskikt och helkaklat duschrum från 2016. En ljus och öppen lägenhet med två stora fönster. Lägenheten med målade ljusgrå väggar och vitt kök samt helkaklat duschrum är perfekt att bara flytta in i som första bostaden eller för studenten. Duschrummet är nyrenoverat med kakel och klinker.

Flytta till en trivsam förening med låg månadsavgift i mycket centralt läge. Endast några minuters promenad från både Resecentrum och citykärnan med all dess utbud. Föreningen har stabil ekonomi även om avgiften höjdes med 7,1% (151 kr) vid årsskiftet, detta för att möta planerade renoveringar under 2017 såsom dränering och takbyte. I månadsavgiften om 2 271 kr ingår värme, vatten, Kabel-TV (grundutbud) samt gemensamma utrymmen i föreningen. Föreningen har gruppavtal för bredband och el som faktureras tillsammans med månadsavgiften i form av obligatoriska tillägg. Det som ingår är 100 MB från AllTele för 190 kr/mån.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Snabbt tillträde möjligt för den som önskar!

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Vaksalagatan 55
Slutpris: 1 155 000 kr
Boarea: 21 kvm
Avgift: 2 271 kr/mån
Driftkostnad: 252 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: -1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige