Sök Meny
Såld

Örebro - Väster / Lövstagatan 46E

Väster

Välskött 2 rum och kök på 58 m². Lägenheten ligger på våning 2 av 3 (hiss finns) och är genomgående så man har fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder bl a rymligt kök, balkong i väster läge med kvällssol, två förråd ett på vinden och ett i källaren samt finns ett matkällarförråd. Välskött förening med gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor, samlingslokal, övernattningsrum, cykelförråd och gym. Här bor man med cykelavstånd till city och bra bussförbindelser till universitetet. Mataffärer och restauranger finns i området.

Sponsrade länkar
Örebro / Väster
Lövstagatan 46E
Slutpris: 800 000 kr
Boarea: 58 kvm
Avgift: 4 407 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-10-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige