Sök Meny
Såld

Uppsala - Norra Luthagen / Gimogatan 13A

Kvadratsmart 1:a med uteplats!

Varmt välkommen till en mycket välplanerad 1:a med närhet till såväl stadens puls som naturens lugn!

I ett snabbt växande kvarter i Norra Luthagen finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet som producerades 2013. Lägenhetens 34 kvm fördelar sig på en hall med två platsbyggda garderober, ett kök med utrymme för matplats för 2-4 personer, ett ljust sov/vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till uteplats i nordostläge samt ett rejält badrum med dusch.

Flytta till Brf Studio-Tullhuset i Norra Luthagen, en förening med 34 lägenheter anpassade för ung livsstil. Lägenheterna är byggda i modern studiodesign och har snabb internetuppkoppling. Som medlem i föreningen ges tillgång till gemensam uteplats, tvättstuga, soprum samt rullstols- och barnvagnsförråd. Föreningen disponerar även över 11 st parkeringsplatser. I månadsavgiften, 2 347 kr, ingår förutom kallvatten och uppvärmning även ett källarförråd.

I Norra Luthagen bor ni med närhet till det mesta! Området erbjuder god service i form av matbutiker, tandläkare, läkare och bensinstation. På Mimmi Ekholms plats, ett stenkast från bostaden, finner ni bland annat gym, apotek och ett flertal restauranger. På gångavstånd från bostaden ligger den upprustade Klockarparken som är perfekt för en stunds avkoppling. Till Uppsalas stadskärna, med all dess bekvämligheter, tar ni er smidigast med cykel - studentens bästa vän! I centrum finns även de flesta av Uppsalas universitetslokaler samt de populära studentnationerna.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Norra Luthagen
Gimogatan 13A
Slutpris: 1 675 000 kr
Boarea: 34 kvm
Avgift: 2 347 kr/mån
Driftkostnad: 522 kr/mån
Rum: 1 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige