Gimogatan 13A / Norra Luthagen / Uppsala

Kvadratsmart 1:a med uteplats!

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 347 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2017-09-15.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en mycket välplanerad 1:a med närhet till såväl stadens puls som naturens lugn!

I ett snabbt växande kvarter i Norra Luthagen finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet som producerades 2013. Lägenhetens 34 kvm fördelar sig på en hall med två platsbyggda garderober, ett kök med utrymme för matplats för 2-4 personer, ett ljust sov/vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till uteplats i nordostläge samt ett rejält badrum med dusch.

Flytta till Brf Studio-Tullhuset i Norra Luthagen, en förening med 34 lägenheter anpassade för ung livsstil. Lägenheterna är byggda i modern studiodesign och har snabb internetuppkoppling. Som medlem i föreningen ges tillgång till gemensam uteplats, tvättstuga, soprum samt rullstols- och barnvagnsförråd. Föreningen disponerar även över 11 st parkeringsplatser. I månadsavgiften, 2 347 kr, ingår förutom kallvatten och uppvärmning även ett källarförråd.

I Norra Luthagen bor ni med närhet till det mesta! Området erbjuder god service i form av matbutiker, tandläkare, läkare och bensinstation. På Mimmi Ekholms plats, ett stenkast från bostaden, finner ni bland annat gym, apotek och ett flertal restauranger. På gångavstånd från bostaden ligger den upprustade Klockarparken som är perfekt för en stunds avkoppling. Till Uppsalas stadskärna, med all dess bekvämligheter, tar ni er smidigast med cykel - studentens bästa vän! I centrum finns även de flesta av Uppsalas universitetslokaler samt de populära studentnationerna.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.