Sök Meny
Såld

Uppsala - Nyby gård / Hurtigs Gata 20

Bostadsrättsradhus i populära Nyby Gård!

Välkommen till detta välplanerade och stilrena bostadsrättsradhus om 4 rum och kök i barnvänliga Nyby Gård.

Här finner ni ett radhus med smakfullt renoverat kök från 2008, stilsäkra val av ytskikt, badrum från 2011 samt en stor altan i lugnt läge med grönska utanför.
Radhuset erbjuder en välkomnande hall med förvaring i klädkammare, ett kök med full maskinell utrustning och matplats för 6 personer. Vidare finner ni ett sovrum, ett helkaklat badrum och ett vardagsrum som leder er ut till altanen och husets baksida. På övre plan finns ytterligare två sovrum samt ett badrum med tvättmaskin. Bostaden har ett mycket fint läge i området utan genomfartstrafik.

I Nyby Gård finns alla möjligheter till ett trivsamt och bekvämt boende. Området är uppskattat för närheten till E4:ans påfart samt goda kommunikationer till centrala Uppsala. Vad gäller service, handel och restauranger finns Gränbystaden och Gränby Centrum inom ett bekvämt avstånd och även Heidenstams torg. För den aktiva familjen är det nära till Gränby sportfält med bland annat ishall, tennishall och innebandyhall. I området ligger Fredrika Bremerskolan (F-5) samt von Bahrs skola (F-9). För den som söker rekreation finner ni det vid Gamla Uppsala högar, friluftsområdet Röbo och Gränbys 4-H gård.

Sponsrade länkar
Uppsala / Nyby gård
Hurtigs Gata 20
Slutpris: 2 860 000 kr
Boarea: 99 kvm
Avgift: 5 680 kr/mån
Driftkostnad: 908 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige