Dragarbrunnsgatan 58

Dragarbrunnsgatan 58

Slutpris

2 750 000 kr


Centrum— Uppsala

Dragarbrunnsgatan 58


Slutpris
2 750 000 kr

Centrum— Uppsala

3:a mitt i stan med inglasad balkong!

Ta chansen att göra denna rymliga 3:a om 80 kvm till din drömlägenhet! Belägen längst ut på loftgången, där lugnet och avskildheten är en given fördel. Med en inglasad balkong förlänger du sommarhalvåret! I det mycket attraktiva läget på Dragabrunnsgatan. Här bor ni centralt med närhet till Uppsalas Citys breda utbud samt endast ett stenkast från Centralstationen med goda kommunikationer.

Köket erbjuder ett arbetskök med gott om plats för både matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en luftig känsla och möjlighet till social samvaro även under matlagningens gång. Med ett stort förråd har du gott om utrymme för förvaring, vilket är en ovärderlig tillgång i varje hem.

Även om lägenheten behöver lite kärlek och omsorg i form av renovering, är detta en fantastisk möjlighet att skapa ett personligt och unikt hem som speglar just din smak och stil. Ta tillfället i akt att förvandla detta till din egna favoritplats!

Brf 9 Hamder är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi där flera renoveringar har utförts de senaste åren. Föreningens innergård är en lugn och mysig oas mitt i stan. Det är en grönskande gård med olika sittgrupper bland växter och träd, det finns även en lekplats. Som medlem får du tillgång till gemensamma utrymmen så som tvättstuga, cykelförråd, bastu med relaxavdelning, miljöstation, samlingslokal och gästrum att hyra.

Ett centralt läge med direkt pendlarläge intill buss- och tågstationen samt allt vad staden har att erbjuda. Här bor ni lugnt och fritt högt upp i huset och med närhet till shopping, restauranger, livsmedelsbutiker, apotek och allt man kan önska.

Välkommen att boka in er på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 184 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dragarbrunnsgatan såldes av oss 2024-05-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dragarbrunnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.