Industrigatan 21

Industrigatan 21

Slutpris

2 250 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Industrigatan 21


Slutpris
2 250 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Attraktivt pendlarläge ett stenkast från Årummet!

Söker du en kvadratsmart tvårumslägenhet med utmärkt pendlarläge och närhet till city? Nu finns möjlighet att förvärva en stilren och påkostad bostad med stor uteplats belägen ett stenkast från det vackra Årummet!

Bostadens genomtänkta planlösning erbjuder ett väl utrustat kök med goda förvaringsmöjligheter, ett ljust vardagsrum med utgång till stor och solig uteplats samt ett sovrum med förvaring i anslutande klädkammare. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden sticker ut från mängden med ett helhetstänk där samtliga material- och färgval gjorts för att behålla en naturnära och varm känsla som går igen i allt från kakel i kök, ekparkett i vardagsrum och klinker i hall för att samspela med färgtonerna i teglet i byggnadens fasad. Bostaden erbjuder dessutom dimbara spotlights i både kök och badrum, generöst antal eluttag samt industriisolerade fönster och dörrar för minsta möjliga ljudinsläpp.

Ett högkvalitativt boende i ett växande område med ett ökande utbud av service! I Kungsängen finner du idag flertalet förskolor, den närmsta på samma fastighet som bostaden, gym, frisörer, matbutik bland mycket annat. Längs Fyrisån sträcker sig trevliga promenadstråk och för den idrottsintresserade finns underhållning i form av fotboll, bandy och friidrott på promenadavstånd. Kort och gott ett boende med närhet till allt man kan tänkas önska!

Välkommen hem!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 559 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-05-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Industrigatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.