Sök Meny
Såld

Uppsala - Salabacke / Apelgatan 9d

Välplanerad 3:a med balkong i trevliga Salabacke!

Belägen i lugna kvarter i trevliga Salabacke finner ni denna välplanerade 3:a med balkong!

Lägenhetens planlösning erbjuder en hall med plats för avhängning, förvaring samt möbler. I det charmiga köket finns originalinredningen med skafferi och städskåp bevarad. I köket finns matplats för upp till fyra personer och utgång till solig balkong mot den gröna innergården. Det väl tilltagna vardagsrummet rymmer både soffa och matmöbler och har ytterligare en utgång till balkongen. Härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och utsikt över den intilliggande parken samt föreningens innergård. Här finns två sovrum varav ett med förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med överskåp. Ljust badrum med dusch, toppmatad tvättmaskin samt fönster. Lägenheten har ett högt och fritt läge med gott om ljusinsläpp men har ett visst renoveringsbehov. Möjlighet till snabbt tillträde!

Här bor ni i en stabil förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör också två källarförråd. Flera gemensamhetsutrymmen finns såsom tvättstuga, bastu, cykelförråd, vävstuga, snickarbod, festlokal och boulebana men ni har även tillgång till föreningens lummiga innergårdar med utemöbler och grillplatser. Inga planerade avgiftsförändringar.

Lägenheten är belägen i ett attraktivt läge i hjärtat av Salabacke med närhet till det mesta; förskolor och skolor, Brantingstorg med livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör, pizzeria mm. Intill huset finns en fin park med plats för avkoppling samt lekplats för de minsta. I närheten finns Årsta Centrum med mataffär och vårdcentral mm samt Gränby Centrum med all dess utbud. Ett stenkast bort finns också busshållsplats som tar dig till city på några minuter. Pendlar du finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Salabacke
Apelgatan 9d
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 70,5 kvm
Avgift: 3 485 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige