Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Esplanaden 23B

Central gaveltvåa med öppen spis

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet högst upp i huset på Esplanaden 23B, i populära Brf Hinden. Centralt läge med en kort promenad ner på stan, optimal planlösning och låg avgift. Bostaden är fördelad på hall, helkaklat badrum, stort sovrum samt ett inbjudande kök och vardagsrum i öppen lösning. På senare år har en del av väggen mellan kök och vardagsrum tagits ner. Detta skapar en modern atmosfär och gör den murade öppna spisen rättvisa.

En genomgående välskött lägenhet med högt i tak och stort ljusinsläpp. Balkong i söderläge mot en lugn innergård där man knappt märker att man befinner sig mitt i stan.

På Esplanaden har man nära till stadskärnan, restauranger, sjukhuset och mycket mer. Snabb access till Västra vägen för att ta sig till Stockholm eller varför inte Uppsala?

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Esplanaden 23B
Slutpris: 1 720 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 3 149 kr/mån
Driftkostnad: 419 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige