Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt / Storgatan 36

Rymlig och ljus 3:a på 97 kvm på våning 5 av 5!

Högst upp i huset på våning 5 av 5 (hiss finns) erbjuds här en rymlig 3:a fördelad på 97 kvm. Lägenheten är byggd 2013, men är i nyskick! Stora sällskapsytor med kök/vardagsrum i öppen planlösning som ansluter till uppvärmd, inglasad loggia med öppningsbara fönster. Köket har rikligt med förvaring i skåp och utdragslådor. Båda sovrummen har utgång till rymlig balkong mot innergården och skjutgarderober med gott om förvaring. Bostadsrättsförening med mycket bra ekonomi vilket speglar den låga avgiften på 3.943:-/mån. Bekvämt med garanterad garageplats i huset 700:-/mån samt förråd i direkt anslutning till garageplats. Tillfälle för sällskapet som vill ha ett centralt, kvalitativt boende med direkt anslutning och gångavstånd till city. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt
Storgatan 36
Slutpris: 4 500 000 kr
Boarea: 97 kvm
Avgift: 3 943 kr/mån
Driftkostnad: 667 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige