Sök Meny
Såld

Östersund - Lugnvik / Kopparslagargränd 22

Välrenoverat i Lugnvik

Nytt och fräscht och bara att packa upp och trivas! Helrenoverad lägenhet där man inte lämnat något åt slumpen. Öppna ljusa ytor och perfekt läge på gården, utan insyn. Inglasad balkong på 10 kvm mot kvällssolen kommer med största sannolikhet snart byggas av föreningen, där man kan njuta från tidig vår och långt in på hösten. Kök med snygga vitblanka luckor och badrum med kakel och klinker. I Lugnvik byggs det ut för fullt och idag finns både skola och förskola. Inom kort finns även ICA inom minuters räckhåll. Östersunds centrum kan man snart snabbt nå med cykel på den nya expresscykelbanan och tar man hellre bussen så ligger busshållplatsen bara ett stenkast bort. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Östersund / Lugnvik
Kopparslagargränd 22
Slutpris: 1 130 000 kr
Boarea: 74,5 kvm
Avgift: 3 935 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2
Såld: 2017-09-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige