Sandviksvägen 9

Sandviksvägen 9

Slutpris

1 300 000 kr


Älmsta— Väddö— Norrtälje

Sandviksvägen 9


Slutpris
1 300 000 kr

Älmsta— Väddö— Norrtälje

Sommardröm

På en härligt öppen och uppvuxen trädgårdstomt om 1 250 m² i sommarstaden Älmsta ligger denna sommardröm om 89 m² med massor av charm bevarad.

Det härliga gamla sommartorpet från förra sekelskiftet har varsamt renoverats med nytt badrum med WC, men ändå behållt den gamla mysiga karaktären. Här finns fina detaljer som gamla enkelglas (med innerglas), en stor murad öppen spis, vackra trägolv, och en balkong med fantastisk utsikt. Här finns även en gammal matkällare/vinkällare.

Den plana fina tomten har en stor gräsmatta för alla sommarens lekar och spel. Här finns också mängder av stora fruktträd, stora syrenhäckar och buskar, vackra gamla rosor, vinbär m.m. På tomten finns även en fin gammal gäststuga om ca 25 kvm med el och sommarvatten.

Centralt läge i sommaridyll med endast ca 150m till två olika busslinjer som trafikeras regelbundet, ca 300m till väddökanal med bad och mjlighet till båtplats, Nära flera restauranger, ICA affär, m.m. Ca 4 km till vackert havsbad.


Referensnummer
32 448
Boarea
89 kvm
Driftkostnad
13 070 kr/år
Tomtarea
1 250 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sandviksvägen såldes av oss 2014-09-13.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.