Tranviks Byväg 10 / Singö / Grisslehamn / Norrtälje

Äkta skärgårdshemman, med båthus och öar.

Slutpris
3 750 000 kr
Referensnummer
32 735
Boarea
115 kvm
Objekttyp
Jordbruk
Såld
2014-10-07
Bostaden är såld!

Denna gård på Tranviks Byväg 10 såldes av oss 2014-10-07.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Singö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äkta skärgårdshemman om 178.433kvm med äldre boningshus om ca 115 kvm, ladugård, stort båthus, sjöbod och fem ögrupper varav en ö med två sjöbodar på.

Huvudbyggnaden har ett stort bondkök i gammal stil med vedspis och stor spiskåpa samt matplats för 6-7 personer. Badrum som inretts någon gång på 80-talet med WC, dusch, handfat, stort vackert vardagsrum med kakelugn och fyra sovrum.

Den fina trädgården ramas in av en stor uppvuxen syrenhäck, vackra gamla granitstolpar och ladugården om ca 130 med möjlighet att bygga boxplatser eller kanske ett rejält garage. Från tomten har man sjöglimt ner mot Tranviksfjärden över de egna åkrarna.

Vid Tranviken finns även det stora båthuset med plats för två båtar och stort förråd på samfälld mark (S4). Här finns även en mindre sjöbod och en fin badplats. Bad finns även vid söderfjärden vid S4.

Det första skiftet kring fastigheten är främst åker/betesmark i direkt anslutning till gården. Det andra skiftet är ett mindre skogsskifte som är planlagt som grönområde. De övriga 17 skifterna är öar i de fem ögrupperna Skaten, Trutklubben, Storläget, Stor-korssten och Måskobben.

På den största av öarna, Skaten finns två stycken sjöbodar för övernattning. Den ena har två bäddar och en vedspis, den andra har tre bäddar.

Ring mäklaren för visning 070-4107777

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten