Vretgränd 13 / Centrum / Uppsala

Charmig fastighet i centrala Uppsala

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
82 kvm
Driftkostnad
24 568 kr/år
Tomtarea
149 kvm
Rum
3 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Vretgränd såldes av oss 2014-10-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en av Uppsalas mest centrala och äldsta fastigheter, öster om Fyrisån. Bostaden totalrenoverades 2006 och har ett ypperligt läge i stadskärnan, bara ett stenkast från centralstationen. Här får du inte bara den gamla charmen med gedigna trägolv och vackra fönster utan även moderna materialval med hög standard.

Huset har mycket låga driftskostnader och på vinden finns gott om utrymme för förvaring. Det finns även möjlighet att bygga om vinden och inreda ett loft för att få ytterligare ett rum. Golvytan på vinden är ca 59 m². Fastigheten har en skyddad, stenlagd innergård med grindar och portkod mot gatan.

Detta är ett bekvämt och mycket unikt boende. Missa inte detta tillfälle!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.