Stenbacken 29 / Brevik / Väddö / Norrtälje

Exklusivt hus om 305 kvm med sjöutsikt

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
34 003
Boarea/biarea
188/117 kvm
Driftkostnad
24 929 kr/år
Tomtarea
1 897 kvm
Sovrum
6 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stenbacken såldes av oss 2014-10-29.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva detta exklusiva, vinterbonade fritidshus eller stora permanentvilla med en totalyta om hela 305 kvm med strålande sjöutsikt, vackert beläget på en plan och fin trädgårdstomt om 1 897 kvm.

Det stora pampiga huset har hela 10 stora rum fördelade på två plan och källare. Hela huset har nya ytskickt invändigt sedan 2013 och bla. nu bergvärmepump. Redan i den stora hallen känner du att detta är något extra. På entreplan finns även ett stort ljust vardagsrum, master bedroom, badrum och kök.
På övre plan finner vi fem fina sovrum, badrum och ett allrum med strålande utsikt över ängar och bagghusfjärden. Här finns även utgång till stor balkong med samma vackra utsikt.
På källarplan finner vi ytterligare ett stort vardagsrum med braskamin, spa/relaxavdelning, toalett, samt ytterligare två rum.
Till huset finns ett vidbyggt garage om ca 35 kvm.

Den högt belägna tomten ger ett pampigt intryck med stenmur, rejäla grindstenar och fin uppfart. Plan, lättskött trädgård med gräsmatta, fruktträd, buskar och en stor insynsskyddad altan. Vacker utsikt över ängar och vatten.

Möjlighet till båtplats och stallplats i området, nära busshållplats.

Ring mäklaren för visning 070-4107777

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.