Östra Farmvägen 36 D / Östra Sorgenfri / Malmö

Charmig och välplanerad etta

Slutpris
720 000 kr
Boarea
28.5 kvm
Avgift
1 989 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Farmvägen såldes av oss 2019-01-24.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Sorgenfri är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga etta med välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är belägen på tredje våningen och erbjuder bland annat en separat kokvrå som smakfullt har renoverats, låg månadsavgift och ett rymligt rum med möbleringsalternativ . Perfekt lägenhet för dig som är ute efter ett mindre boende.

Du bor här i ett lugnt bostadsområde med bekvämt promenadavstånd till både Möllevångstorget och Folkets Park. Det är goda kommunikationsmöjligheter och du når centrum smidigt med cykel eller stadsbuss. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.