Älgeåsvallen 202 / Vemdalen / Härjedalen

Huset på höjden!

Slutpris
1 620 000 kr
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
20 324 kr/år
Totalareal
1 390 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på älgeåsvallen såldes av oss 2019-03-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av älgeåsvallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Älgeåsvallen, längst in på höjden man ser på väg in mot Trumvallen, tronar det här huset som ett Örnnäste. Utsikten härifrån tar helt enkelt andan ur besökare! Huset har två sovrum med totalt 4 bäddar som det är möblerat idag. Här finns ett badrum med dusch, kök och allrum samsas i en öppen planlösning där man kan njuta av utsiken från hela rummet. Från allrummet finns utgång till en altan där vi föreställer oss att man tillbringar mycket tid när vädret tillåter. Strax nedanför huset går skoterleden som kan ta dig till Oxsjön och upp på fjället, eller mot Vemdalen och vidare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.