Rapphönsvägen 10 A / Sunnersta / Uppsala

Familjevilla ett stenkast från Gottsundagipen och Vårdsätraskogen!

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea/biarea
123/160 kvm
Driftkostnad
61 490 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Rapphönsvägen såldes av oss 2019-02-08.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna enplansvilla med källare och en totalyta om ca 246 kvm fördelat på 7 rum varav 5 sovrum. Entréplan erbjuder vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, fyra sovrum, ett nyrenoverat stort badrum och en gäst-WC. I källaren finns ytterligare ett stort sovrum, en gillestuga, tvättstuga, dusch med bastu och förråd samt matkällare. Större delen av ytskikten i huset har renoverats de senaste åren.
Huset är belägen på en hörntomt med flera perenna växter, två äppelträd, vinbärsbuskar, plommonträd, körsbär och hallon. På tomten finns även ett vidbyggt garage med groventré till källare.

Ett stenkast från huset ligger grönområdet Gottsundagipen och Vårdsätra skog som erbjuder vackra promenadstigar och mountainbikeleder.
I Sunnersta har du förutom vackra grönområden även närhet till fina elljusspår, två badplatser, motorbåtsklubb, och Uppsalas slalombacke - Sunnersta alpin - med liftar och kvällsbelysning. Centrala Uppsala nås förutom med bil och buss även via en vacker cykelväg längs Fyrisån.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration