Nygårdsgatan 46 / Åttagård / Falköping

Fräsch och insynsskyddad enplansvilla

Slutpris
1 670 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
36 128 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna parhus på nygårdsgatan såldes av oss 2019-02-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns åter chansen att förvärva Nygårdsgatan 46, fastigheten har varit till salu tidigare och i samband med försäljningen upptäcktes fel & brister i yttertak.
Detta är nu åtgärdat på säljarens bekostnad i sin helhet som anlitat fackman, arbetet styrks med intyg. Nu är villan redo att övergå i annan ägares hand.

Välkommen till denna trivsamma tegelvilla i markplan som erbjuder en öppen planlösning, genomgående ljus färgsättning, ekparkett och stora fönster som ger naturligt ljus.
Bostaden utgörs av vardagsrum med kamin och nytt kök från IKEA, inkl. vitvaror (2014) samt tre sovrum med garderobsförvaring. Helkaklad toalett/dusch, gästtoalett och tvättstuga med intilliggande klädkammare. Innergården är insynsskyddad och bekväm, här kan ni skapa er egen oas. Detta är ett smidigt boende för såväl familjen då området är bilfritt och det är gångavstånd till skola som för dig som önskar ett lättskött boende i markplan. Flertalet renoveringar har gjorts så som nytt tak 2019, stensättning av innergård och byggnation av inglasat uterum 2018 samt installation av pelletskamin.
Uppvärmning via luftvärmepump, direktverkande el och pelletskamin i vardagsrum. Fastigheten är ansluten till fibernät.

I Åttagårdsområdet har ni närhet till skolor, grönområden, matvarubutik och fritidsanläggningar så som ishall, fotbollsplan och badhus.
Fastigheten kommer i samband med försäljningen att vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Kom på visning, vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn