Höråsvägen 15 / Tvååker / Varberg

Barnvänlig 1-plansvilla med vidbyggt garage & förråd. Hörntomt med grönområde & lekplats intill.

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
135/45 kvm
Driftkostnad
25 809 kr/år
Totalareal
1 141 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Höråsvägen såldes av oss 2019-03-12.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tvååker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytterst välskött 1-plansvilla i vinkel och trevlig planlösning med lugnt läge som sista hus på återvändsgata. Rejält kök. 4 sovrum varav föräldrasovrummet är stort och har pardörr ut till stensatt uteplats. Helkaklat badrum med bastu. Från det stora vardagsrummet har du utgång till inglasat uterum i soligt väderstreck. Fin tomt mot sydväst och ett smålandsstaket på baksidan mot lekplatsen. På tomten finns gammeldags rosor, syren och grönsaksland. Robotgräsklippare ingår. Vidbyggt garage med stort förråd för bra förvaringsmöjligheter. Smidig gångväg till förskola, skola, bibliotek och affär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.