Kolgårdsgatan 2 B / Visby - Öster / Visby / Gotland

1:a i markplan

Boarea
41 kvm
Avgift
2 311 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolgårdsgatan såldes av oss 2019-06-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bra planerad 1:a om 41 m² i markplan med uteplats i västerläge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med sovalkov för 90 cm säng. Stort duschrum med klinkergolv och golvvärme (el) samt kaklade väggar. Egen tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringen i bostadsrätten med 2 garderober i klädkammaren och 2 garderober i hallen. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar.

Bostadsrätten ligger på Kolgården som är ett nyare bostadskvarter i Visbys sydöstra del med promenadavstånd till Östercentrum. I Kolgårdens närområde finns förskola, skola, fritidsgård, vårdcentral och matbutiker. Öster Centrums alla butiker och restauranger har du på promenadavstånd.

Utvändigt förråd finns och ingår i månadsavgiften.

Här får du ett modernt boende med havet och naturen inom räckhåll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.