Konvaljegången 29 / Sommarstaden / Karlshamn

Kolonilott i sommarstaden

Slutpris
425 000 kr
Arrende
3 500 kr/år
Driftkostnad
5 795 kr/år
Totalareal
300 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Konvaljgången såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Konvaljgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo havsnära, centralt och billigt, då är detta ett alternativ för dig! Mysigt sommarställe (arrende) på lummigt läge med skogen som granne. Kort promenadavstånd till bl a havsbad, centrum och båthamn. Stugan är i gott skick med fräscht kök, vardagsrum, två sovrum samt möjlighet att använda ett mindre befintligt utrymme till toalett. Genomgående vitmålad träpanel på väggarna samt laminatgolv. Stenbelagd uteplats i sydvästläge. Här kan du njuta av fina omgivningar och allt vad sommarstaden har att erbjuda.

Karlshamns Koloniträdgårdsförening är en förening som gör det lilla extra för att du ska trivas i området. I området finns tillgång till wifi, toaletter, duschmöjligheter, dansbana, parkeringar mm. Föreningen anordnar bl.a. midsommarfirande, bingo och grillkvällar mm. För att få lov att stå på arrendet och äga stugan behöver du vara folkbokförd i Karlshamns kommun. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.