Båtsman Skottes väg 64-1 (Stuga nr 16)

Båtsman Skottes väg 64-1 (Stuga nr 16)

Slutpris

525 000 kr


Stilleryd Sandvik— Karlshamn

Båtsman Skottes väg 64-1 (Stuga nr 16)


Slutpris
525 000 kr

Stilleryd Sandvik— Karlshamn

Sommaridyll i Stilleryd Sandvik

Välkomna till denna sommaridyll i Stilleryd Sandvik. På högt och soligt läge erbjuds denna välhållna och prydliga arrende-stuga om ca 36m². Stugan är uppfräschad och rymmer idag ett allrum, kök, sovrum samt en skrubb. Uthus med tillgång till förbränningstoalett, dusch samt bra förvaringsutrymmen. Altan i anslutning till entrén samt stenbelagd uteplats, härifrån kan man glimta havet. Stugan omringas utav en kuperad och grönskande naturtomt som bidrar till en härlig trädgårdsatmosfär, här finns bl a. smultron, blåbär, syren och rhododendronbuske. Kort promenadväg till havsbad både på mer avskilt läge eller på den allmänna badplatsen. Stilleryds Sandvik erbjuder en avkopplande och lugn miljö till både skog med fina strövområden och hav. Endast 10 minuter med bil in till centrala Karlshamn. Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Välkomna på visning.


Boarea
ca 36 kvm
Arrende
10 000 kr/år
Driftkostnad
12 250 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-06-26

Mäklarhuset Karlshamn

Denna fritidshus på Båtsman Skottes väg såldes av oss 2023-06-26. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Båtsman Skottes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.