Kyrkogatan 33A / Centralt / Karlshamn

Central 1:a med inglasad balkong

Slutpris
500 000 kr
Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 313 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kyrkogatan såldes av oss 2020-06-22. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad etta om ca 39,5m² med centralt läge i Karlshamn. Trivsam bostad där köket renoverades 2007 och har plats för matbord samt helkaklad badrum från 2011. Vardagsrum med sovalkov. Inglasad möblerbar balkong i västerläge med utsikt över innergården. Bostaden är belägen på tredje våningen med samtliga fönster in mot gården. Ett bra alternativ för dig som söker en förstalägenhet eller övernattningslägenhet.

RBF Karlshamsnhus nr 6 är en stabil bostadsrättsförening som utfört löpande underhåll på byggnaderna. Föreningen tillhandahåller flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, gästlägenhet, p-platser, miljöhus, trädäck mm. Här bor du centralt med gångavstånd till allt vad Karlshamn erbjuder. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.