Sölvesborgsvägen 11

Sölvesborgsvägen 11

Slutpris

3 100 000 kr


Kristineberg— Karlshamn

Sölvesborgsvägen 11


Slutpris
3 100 000 kr

Kristineberg— Karlshamn

1½ planshus med hög standard, anonymt läge med närhet till Karlshamn!

1½ planshus med källare uppfört 1926. Husets ursprungsform för två lägenheter har med åren ändrats till ett rymligare hus avsett för enbart en familj!

Söker du ett hus med närhet till centrala Karlshamn men ändå ett anonymt läge?
Denna fastigheten är belägen en bit in från Sölvesborgsvägen och med en avlång tomt som sträcker sig ned till Mieån.
Tomten gränsar inte till några andra villor och hus vilket gör läget unikt för att ligga så pass nära centrala Karlshamn.
Mycket avskilt läge med enbart 1,5 km till Karlshamns stadskärna med utbud av restauranger, skärgårdsbåtar, tågcentral, butiker och mycket mera.

Huset har genomgående en hög standard. Vitvaror från Miele, två badrum med kakel och klinker, Ballingslöv-kök, täljstenskamin mm.
Exteriört med både liggande och stående panel som skapar liv, isolerglasfönster för låga energikostnader och en lugn inomhusatmosfär.
Bottenvåning med vattenburen golvvärme. Social öppen planlösning i vinkel, täljstenskamin, matplats för flera personer och utgång till vinterisolerat uterum och terrass i västerläge.
Ovanvåning med 3 separata sovrum med trägolv och garderober, hall med utgång till balkong, trappa till vinden som rymmer mycket förvaring samt badrum med kakel och klinker.
Källarvåningen kan användas som en egen liten lägenhet, tonårsrum eller sällskaprum med separat ingång. Allrum, dusch, bastu, tvättstuga och toalett.

Effektivt värmesystem med luft/vatten värmepump, täljstenskamin och luft/luft värmepump. Ledningar för el, vatten och avlopp är bytta. Dränering är utfört samt montering av platonmatta runtom grunden. Bytt tak samt tilläggsisolering, ny panel och mycket mera!

Bra planerad trädgård/utomhusmiljö med stenbelagda gångar, rabatter och parkering, 1 fristående förråd för trädgårdsredskap/cyklar och ytterligare ett isolerat förråd med förvaring och snickarbänk.
Samt en avlång tomt mot Mieån med gräsmatta och delvis häckar.

Överlåtelsebesiktning, energideklaration samt indikativ radonmätning utförd. Dolda-fel försäkring.

Välkomna att boka er till visning!


Boarea/biarea
126/45 kvm
Driftkostnad
37 661 kr/år
Tomtarea
1 450 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-20

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Sölvesborgsvägen såldes av oss 2021-04-20. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Sölvesborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.