Ställverksvägen 11

Ställverksvägen 11


Ställverket— Karlshamn

Ställverksvägen 11Ställverket— Karlshamn

Inflyttningsklar trerummare på markplan i populär bostadsrättsförening

Tillfälle att förvärva en trerummare på markplan i populär bostadsrättsförening. Renoverad och rymlig bostad med öppen och sällskaplig planlösning. Kök med ljus köksinredning, rostfria vitvaror och plats för matgrupp. Helkaklat badrum med bl a dusch och tvättmaskin samt extra gästtoalett. Vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp med fönster in mot innergården samt två sovrum i olika väderstreck. Här finns en rymlig inglasad balkong med morgonsol och utsikt över Pengabergets takåsar. Bekvämt och inflyttningsklart boende!

Månadsavgift om 4951 kr inkl värme, vatten, tv-utbud, fiber (100/100) samt bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt balkongtillägg om 290 kr/mån, elförbrukning samt hemförsäkring.

Riksbyggen BRF Karlshamnshus nr 9 är en populär och välskött bostadsrättförening som utfört löpande renoveringar bl.a installation av solceller och fiber, stambyte, renovering av utemiljö, fönsterbyte och omgjord dränering. Föreningen erbjuder gym, bibliotek, gästlägenhet, föreningslokal, boulebana, grillplats och en mysig innergård. Gemensam tvättstuga samt tillhörande källarförråd och matkällare i samma byggnad.

Här bor du på ett lugnt och avskilt läge med endast några minuters gångväg till allt vad Karlshamn har att erbjuda. Välkomna på visning.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 951 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (markplan) (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Ställverksvägen såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Ställverksvägen.

Boka värdering
Elinor Olsson
Ansvarig mäklare
Talar även English
Martin Roskvist
Assisterande mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad