Stenhagsvägen 10

Stenhagsvägen 10


Stenhagen— Karlshamn

Stenhagsvägen 10Stenhagen— Karlshamn

Rymlig trea på ett avskilt läge med närhet till både natur och centrum - Inglasad balkong!

Söker ni efter en rymlig trea på ett avskilt läge med närhet till både natur och centrum? Då kan detta vara bostaden för er! Trea om ca 82m² belägen på andra våningen. Bostaden rymmer en hall, ett ljust äldre kök, helkaklat badrum och gästtoalett, vardagsrum med stort fönsterparti, två sovrum samt klädkammare för bra förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom en stor inglasad och möblerbar balkong i västerläge. Månadsavgift om 4760 kr inkl. värme, vatten, bredband, tv-utbud samt ett bostadsrättstillägg. Balkongtillägg om 365 kr/månad tillkommer. Ett attraktivt boende för alla åldrar!

HSB Brf Stenhagen är en välskött bostadsrättsförening där löpande förbättringar har utförts bl.a. stambyte, takomläggning, inglasning av balkong, fiberindragning mm. På området finns tillgång till bl.a. fria parkeringsplatser, lekplats, gym, kolonilotter, hundrastgård mm. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande mat- och källarförråd samt cykelförråd. Gemensam tvättstuga i angränsande byggnad. En förening som erbjuder det lilla extra för att du som boende ska trivas. Välkommen på visning.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 760 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Stenhagsvägen.

Boka värdering
Elinor Olsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Martin Roskvist
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad