Utsiktsvägen 3K

Utsiktsvägen 3K

Slutpris

4 900 000 kr


Snittningsviken— Karlshamn

Utsiktsvägen 3K


Slutpris
4 900 000 kr

Snittningsviken— Karlshamn

Attraktivt parhus på ett fantastiskt läge med havsutsikt i Snittningsviken!

Välskött parhus om ca 129m² på ett utav Karlshamns bästa lägen. En välplanerad och mycket välhållen bostad med modern och öppen planlösning där köket integreras med vardagsrummet med en fantastisk vy ut mot havet. Här finns två helkaklade badrum varav ett med anslutande tvättrum. Allrum, två sovrum med möjlighet att dela av allrummet för att skapa ytterligare ett sovrum vid behov samt praktisk klädkammare. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ytskikt på väggarna har löpande uppdaterats. Stensatt utemiljö i direktanslutning till bostaden vilket bidrar till minimal skötsel. Här finns dessutom en rymlig balkong med modernt glasräcke där ni kan njuta av dags- och kvällssolen. Isolerat förråd i anslutning till bostadens entré samt tillhörande carportplats på området.

I området finns totalt 6 parhus fördelat på 12 bostäder samt ett flerfamiljshus (bostadsrätter). Bostäderna är välplanerade och ritad utav den lokala arkitekten Anders Törnqvist. Husen är uppförda 2006 med plåttak, isolerfönster, träfasad samt grundläggning med platta på mark. Uppvärmning sker via fjärrvärme och mekanisk ventilation med till och frånluft med återvinning vilket bidrar till låga driftkostnader. Fastigheten är del i gemensamhetsanläggningarna Reningsverket G:A 1 och G:A 2 där kostnaden för v/a, renhållning, trädgårdsskötsel mm. hanteras.

Ett modernt och bekvämt boende på optimalt läge med vacker omgivning samt närheten till Karlshamns innerstad, kallbadhus mm. Välkomna på visning.


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
45 057 kr/år
Tomtarea
169 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Karlshamn

Denna parhus på Utsiktsvägen såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Utsiktsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.