Brovägen 7A

Brovägen 7A


HÄSTÖ— Karlskrona

Brovägen 7A



HÄSTÖ— Karlskrona

SVÅRSLAGET SYDVÄSTLÄGE PÅ HÄSTÖ! BRYGGANLÄGGNING! 2-BILSGARAGE!

DRÖMLÄGE! SVÅRSLAGET MED FENOMENAL UTSIKT! Sällan, på gränsen till aldrig, saluförs objekt i denna kaliber. Senast på marknaden 1984. Byggt på 60-talet, löpande underhållet och utvecklat, nu i gott skick med ett läge som saknar motsvarighet. Förtöj båten vid egna hamnanläggningen eller vila i gästhuset på bryggan. Imponerande ytor för umgänge, två eldstäder och möjlighet till många sovrum/arbetsrum/gästrum. Rejäl källare med bastu, maskinrum, tänkbart vinrum mm som kan utvecklas. Fjärrstyrda portar till de två garageplatserna med stenlagd infart, kalkstensgångar till Lusthuset som likt en fyr håller koll på sjöfarten. Terrassen i västerläge har skärgårdsutsikt över Karlskrona centrum, inloppet, fyren Godnatt mm. Här lever du på rodd, cykel och promenadavstånd till centrala Karlskrona. På underbara Hästö finns skolor och butik. Måste upplevas. På säljarens uttryckliga önskan riktas försäljning till ett begränsat urval av spekulanter och ingen publik marknadsföring skall ske. Innehållet i denna objektsbeskrivning får ej spridas till utomstående.


Boarea/biarea
225/86 kvm
Driftkostnad
55 340 kr/år
Tomtarea
2 032 kvm
Såld
2023-09-12

Mäklarhuset Karlskrona

Denna villa på Brovägen såldes av oss 2023-09-12. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Brovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.