Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Karlskrona

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Karlskrona

Vårt kontor hittar ni på. Hantverkaregatan 5, eller "Hörnhuset" som det allmänt kallas. Kom och hälsa på oss.

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Karlskrona

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Karlskrona idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Karlskronafilmen - Värd att se! https://youtu.be/WXSmz38OqXs
Vi förmedlar och värderar alla slags fastigheter, bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, gårdar, skogsfastigheter, tomter. Även kommersiella fastigheter såsom hyreshus, industribyggnader, köpcentrum, lager mm. Just nu har vi stor efterfrågan på havstomter, skogsgårdar, villor på Bergåsa, Långö, Saltö, Trossö och Hästö. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Karlskrona

"Hörnhuset"
Hantverkaregatan 5
371 35 Karlskrona

Mån - Tors 0900-1630
Fred 0900-1600
Helger enligt överenskommelse

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan följer ett urval av våra senaste försäljningar.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering