Torhult 103

Torhult 103


Torhult— Gullabo— Torsås

Torhult 103Torhult— Gullabo— Torsås

IDYLL I TORHULT!

Charmig gårdsfastighet från sent 1800-tal med ett avskilt läge och en unik karaktär som bär på historiens vingslag. Fastigheten erbjuder en kombination av rustik charm och moderna utvecklingsmöjligheter. Huvudbyggnaden utgörs av två plan. Entréplan med generösa umgängesytor, umgängeskök, vardagsrum med eldstad samt matsal. Privat ovanvåning med fyra sovrum, badrum och balkong. Tomten består av stora ytor och flera ekonomibyggnader som b.la. lador, förråd och uthus. Utmärkta utvecklingsmöjligheter för såväl egen användning som uthyrning. En naturomgiven idyll för nästa ägare att sätta sin prägel på. Uppvärming med luft/vatten. Besiktigat och dolda-fel-försäkrat. Beläget ca 2 mil från centrala Torsås.

OBS! Lantmäteriförrättning angående tomtgräns pågår. Förrättningskostnader betalda. Se bildreferens bland bilderna eller under fliken "Dokument och länkar" längre ner på sidan.

Välkoma på visning!


Boarea/biarea
180/32 kvm
Driftkostnad
38 752 kr/år
Tomtarea
5 709 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Karlskrona

Denna villa på Torhult såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Torhult.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad