Giselsbergsvägen 34-3

Giselsbergsvägen 34-3

Slutpris

440 000 kr


Vekerum— Mörrum— Karlshamn

Giselsbergsvägen 34-3


Slutpris
440 000 kr

Vekerum— Mörrum— Karlshamn

Lantligt läge i Giselsberg - Stor tomt med borrad brunn

Fastighet belägen lagom på landet i Giselsberg/Vekerum. Fastigheten erbjuder en väl tilltagen tomt om ca 4 285 m². Villan är i 1½ plan om ca 86m² boarea med vardagsrum, kök, badrum, uterum samt 2 sovrum. Bostaden är i stort behov av renovering både exteriört och interiört. På fastigheten finns en förrådsbyggnad och växthus. Borrad brunn samt 3-kammarbrunn och sjunkbrunn. Villan lämpar sig för den som önskar ett renoveringsprojekt eller för den som vill bygga nytt. Fastigheten ligger utanför detaljplan och därmed finns stora möjligheter att påverka sitt boende. Friskrivningsklausul tillämpas. Fastigheten kommer inte avstädas till tillträdet utan lämnas som den ser ut idag. Populärt område med korta avstånd till Mörrum, Asarum och med ny cykelväg tar du dig enkelt till Karlshamn. Välkomna på visning!


Boarea
86 kvm
Driftkostnad
29 954 kr/år
Tomtarea
4 285 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-10-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.