Ljusarydsvägen 293-10

Ljusarydsvägen 293-10

Slutpris

4 000 000 kr


Ljusaryd— Svängsta— Olofström

Ljusarydsvägen 293-10


Slutpris
4 000 000 kr

Olofström - Svängsta - Ljusaryd

Idyllisk gård med sjötomt i Ljusaryd!

Idyllisk gård med sjötomt i Ljusaryd. Här kan ni njuta utav de fantastiska omgivningarna med skog och sjö inpå knuten. Villa om 1½ plan som byggdes om och helrenoverades år 1988 därefter har kök, badrum, värmesystem, ytskikt mm. uppdaterats. Entréplan erbjuder bl.a. en mysig glasveranda i klassisk stil med spröjsade fönster, sociala ytor där kök och vardagsrum delvis integrerar med varandra samt helkaklat badrum mm. Ovanvåning med tre sovrum samt ett badrum. Tillbyggd och inglasad altan med anslutande trädäck i sydvästläge. Vatten (borrad brunn) och avlopp (3 kammarbrunn med infiltration) är enskilt, avloppet på fastigheten behöver åtgärdas. Uppvärmning sker via bergvärme som generar låga driftkostnader. Fiber finns installerat. Här bor man på ett avskilt läge med grannar utom synhåll. Endast ca 20-25 minuters bilfärd till både Karlshamn och Olofströms centrala delar.

Ekonomibyggnad som idag brukas som maskinhall/garage, verkstadsdel, uppställningsyta mm. Här har man höjt taknivån i ena delen utav ladan. För er som önskar ha djurhållning kan ladan byggas om.
På fastigheten finns även cirka 6 hektar skogsmark (blandskog och delvis kuperad mark), 1 hektar betesmark samt 1 hektar övrig mark.

En fastighet som vänder sig till er som söker en mindre gård och vill ut på landet med en inflyttningsklar villa och fina omgivningar. Besiktning samt energideklaration är utfört inför försäljningen.
Varmt välkomna på visning.


Boarea
87 kvm
Driftkostnad
25 783 kr/år
Tomtarea
8.1800 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
OLOFSTRÖM GRÄNUM 8:18
Objekttyp
Gård
Såld
2024-09-27

Mäklarhuset Karlshamn

Denna gård på Ljusarydsvägen såldes av oss 2024-09-27. Se alla våra försäljningar i Svängsta samt även på Ljusarydsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.