BORLÄNGE HÖNSARVET 20:9

BORLÄNGE HÖNSARVET 20:9

Slutpris

1 675 000 kr


Issan— Borlänge

BORLÄNGE HÖNSARVET 20:9


Slutpris
1 675 000 kr

Issan— Borlänge

Fritidshus på sjötomt vid vackra Issan!

Välkommen till Hönsarvet 20:9!

Vid sjön Issan förbereds nu en försäljning av en vacker och välskött fritidsfastighet. Mitt bland natur och djur finner du denna pärla där lugnet infinner sig redan vid första ögonblicket!

På höjden ovanför sjön, reser sig den fina huvudbyggnaden där både vardagsrum med kamin, kök samt sovdel ryms. Altanen ligger strategiskt ner med utsikt över skog och sjö, där många fina kvällar över vyn setts genom åren med bakgrund av lommens och gökens toner. En gäststuga, även den i timmer, ligger belägen strax ovanför huvudbyggnaden, där hela fyra bäddar ryms, så plats finns både för en större familj och gäster. Till fastigheten finns även ett utedass i den välskötta förrådsbyggnaden. En enklare utedusch intill fastigheten finns tillgänglig. Solpaneler finns installerade för drift av lampor, tv och hushållsmaskiner.

Tar du stigen ner för den fint iordninggjorda trappan ned från husdelen så når du det fina läget vid vattnet. Här finns en liten bastustuga med uteplats, bara några meter ifrån ett dopp i sjön!
För dig som vill ha lugnet och naturen nära inpå dig, så är detta drömmen. Läget erbjuder allt ifrån bad, fiske, svamp- och bärplockning till fina vandringsleder och mycket annat att upptäcka.
Fastigheten är belägen ca 30 minuter ifrån centrala Borlänge, dit du tar dig både sommar och vinter då plogning sker, hela vägen fram till fastigheten. Den stora parkeringen på fastigheten gör det möjligt att ha familj och vänner på plats samtidigt.

Här förbereds en kommande försäljning, visning planeras under första halvan av Augusti. Anmäl gärna ditt intresse redan idag!

Viktor Sundberg
Reg. Fastighetsmäklare
0708206482


Driftkostnad
500 kr/år
Tomtarea
8 740 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-10

Mäklarhuset Borlänge

Denna fritidshus på BORLÄNGE HÖNSARVET såldes av oss 2022-08-10.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.