Knipphammarvägen 14

Knipphammarvägen 14

Slutpris

1 900 000 kr


Noraån— Borlänge

Knipphammarvägen 14


Slutpris
1 900 000 kr

Noraån— Borlänge

Stuga för fritid eller permanent boende i toppskick!

Om du söker ett fritidsboende bara 20 minuter från Romme alpin som har alla bekvämligheter så är det färdigställt nu! Eller för dig som vill flytta ut från staden och bo i lugn och ro på en härlig återvändsgata med några fåtal grannar och ett antal fritidsboenden runt omkring. Det är ju bara några minuters gångavstånd till badplatsen, du kan sätta på dig skidor och åka ut direkt från stugan eller åka 10 minuter till Gyllbergens Naturreservat för miltals preparerade längdspår.
Allt på denna lilla stuga är nytt och renoverat. Bergvärme-fönster-tak-kök-kamin! ja allting faktiskt. Tillträde kan ske omgående.

Möjlighet finns att köpa till granntomten för ett fast pris om 125 000:- om det är så att man i framtiden önskar att bygga ytterligare boenden.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
15 154 kr/år
Tomtarea
1 954 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-24

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Knipphammarvägen såldes av oss 2021-03-24. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Knipphammarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.