Dalsjövägen 15

Dalsjövägen 15

Slutpris

6 500 000 kr


Ornäs— Borlänge

Dalsjövägen 15


Slutpris
6 500 000 kr

Ornäs— Borlänge

Björkhult Gård

Med sina två bostadshus, en fantastisk garagebyggnad och sitt fina lilla gästhus blir Björkhult Gård en gård som passar för generationsboende, eget företag på hemmaplan eller för ett ekonomiskt bra alternativ genom uthyrning. Alla byggnader är byggda med genomtänkta lösningar, en finsnickares perfektion och med väldigt mycket hjärta. Inget har lämnats åt slumpen och du kan som ny ägare flytta in och bara njuta av tillvaron. Stora huset (160m²) har genomgått en total förvandling sedan köpet 2003. Lilla huset (98m²) byggdes nytt 2017. Ytterligare boende finns i gäststugan (15m²) som även denna har egen wc. Garagebyggnaden (ca 100m² + carport) innehåller förutom carport och garage även en relaxavdelning, tvättstuga och kontor/gästrum. Känslan när man långsamt kör upp mot huset genom den ståtliga björkallén är helt speciell - kom och upplev den du också. Pricken över i är att du kan se Ösjön från huset och att du har en stor härlig trädgård att vistas i.


Boarea/biarea
160/32 kvm
Driftkostnad
46 494 kr/år
Tomtarea
4 218 kvm
Rum
9 rum (3-7 sovrum)
Såld
2019-10-30

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Dalsjövägen såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Dalsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.