Dalsjövägen 15 / Ornäs / Borlänge

Björkhult Gård

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea/biarea
258/130 kvm
Driftkostnad
46 494 kr/år
Totalareal
4 218 kvm
Rum
9 rum (3-7 sovrum)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på dalsjövägen såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på dalsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ornäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med sina två bostadshus, en fantastisk garagebyggnad och sitt fina lilla gästhus blir Björkhult Gård en gård som passar för generationsboende, eget företag på hemmaplan eller för ett ekonomiskt bra alternativ genom uthyrning. Alla byggnader är byggda med genomtänkta lösningar, en finsnickares perfektion och med väldigt mycket hjärta. Inget har lämnats åt slumpen och du kan som ny ägare flytta in och bara njuta av tillvaron. Stora huset (160m²) har genomgått en total förvandling sedan köpet 2003. Lilla huset (98m²) byggdes nytt 2017. Ytterligare boende finns i gäststugan (15m²) som även denna har egen wc. Garagebyggnaden (ca 100m² + carport) innehåller förutom carport och garage även en relaxavdelning, tvättstuga och kontor/gästrum. Känslan när man långsamt kör upp mot huset genom den ståtliga björkallén är helt speciell - kom och upplev den du också. Pricken över i är att du kan se Ösjön från huset och att du har en stor härlig trädgård att vistas i.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Trevligt område nära vatten

Ett av Borlänges mest attraktiva områden. Ligger mellan Borlänge och Falun, vackert beläget vid Ösjön. Bebyggelsen består av småhus och lägenheter. Det flesta husen byggdes på 80-och 90- talen.

Borlänge centrum

9 km till Borlänge centrum med butiker , restauranger och nöje. 13 km till Falu centrum med butiker , restauranger och nöje.

Fritid

Området erbjuder småbåtshamn, fotbollsplan, badplats, elljusspår och plogade banor vintertid på Ösjön och Runn för långfärdsskridskor. Dalsjö golf ligger 4 km bort.

Kommunikation

Bussförbindelser finns till Borlänge och Falun. En fin cykelled finns mellan städerna.

Familjeliv

Förskolor och grundskola åk F-9 finns i området. Mataffär, pizzeria och kiosk finns också centralt.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.