Kårby 74 / Borlänge

Slutpris
5 250 000 kr
Referensnummer
178 693
Boarea/biarea
279/123 kvm
Driftkostnad
52 078 kr/år
Tomtarea
3 326 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med delvis källare
Såld
2014-05-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Kårby 74 såldes av oss 2014-05-19. Se alla våra försäljningar i Borlänge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kårby 74 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett makalöst vackert boende vid Dalälvens strand. Villan med all boyta i ett plan lämpar sig utmärkt för dig med stor familj, oavsett om familjen består av vuxna och barn/ungdomar eller av släkt och vänner. Planlösningen är även mycket tilltalande för dig som önskar att bedriva egen verksamhet i en del av hemmet.
Mest slående är förstås det oslagbara läget direkt vid vattnet och dessutom på den soliga sidan av älven. Med bil tar det ca 5 min in till Borlänge och med den nya cykelvägen är cykeln ett bra alternativ både in till stan eller ut till Torsång.
Bryggan på hela 66kvm har plats för både umgänge och båtplats. Från Kårby är det nära ut till Runn! Egen fin sandstrand och bastu vid strandkanten. Tomten är lättskött och huset är i förträffligt skick. Bara att flytta in och njuta till fullo alltså! Bra varmbonat garage, dubbel carport och växthus finns.
Se även film ovan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.