Mäklare i Borlänge

Nina Holpers

Nina Holpers

Nina Holpers

Fastighetsmäklare

Kontor
Borlänge
Talar

Mäklare i Borlänge

Nina Holpers

Jag heter Nina Holpers och jag har arbetat som mäklare i Borlänge sedan år 2001. Att jag blev mäklare var något av en slump men med facit i hand kan jag inte föreställa mig ett jobb som skulle passa mig bättre.

Mer om mig

Mitt yrkesval var ett av mitt livs största och bästa beslut. Att få vara spindeln i nätet när Du tar ett av Ditt livs största beslut ser jag som ett privilegium och ett stort förtroende. Mina rötter finns i Dalarna och jag är uppvuxen i Borlänge. Att ha en rik lokalkännedom är en stor fördel i mitt jobb. Som barn cyklade jag till alla badsjöar kring Borlänge, som ungdom hängde jag i alla idrotts

Varför välja just mig

Vi har många bra mäklare på orten. Jag är en av dem. Välj mig om du vill ha en trygg mäklare med fötterna på jorden. Med min långa erfarenhet har jag varit med i marknadens upp- och nedgångar. Jag vet att det ibland krävs lite extra för att en bostadsaffär ska gå i lås. Mina bästa verktyg är ärlighet, noggrannhet och kreativitet. Det har givit mig många återkommande kunder genom åren.

"Det jag tycker allra mest om i mitt jobb är mötet med människor, alla människor är olika och alla människor vill ha ett hem - det ger mitt arbete en fantastisk mångfald"
HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Borlänge Målaregatan 5

Öppettider


9-17 vardagar,
ibland lunchstängt mellan 12-13


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.