Lunde Mats Gata 1 / Hagalund / Borlänge

Ljus, modern och stilren trea med eftertraktat läge på trivsamma Hagalund

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 531 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lunde Mats Gata såldes av oss 2019-07-19. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Lunde Mats Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagalund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på trevliga Lunde Mats Gata 1 hittar du denna toppmoderna lägenhet med tre rum och kök. Bostaden är stilren, ljus samt välplanerad och erbjuder bland annat fräscha ytskikt, modern utrustning och öppen planlösning.  En fantastiskt fin inglasad balkong med inlagt trallgolv för mysiga stunder under sommarkvällarna.

Lundegård är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, välutrustat gym, cykelrum, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och soprum. I månadsavgiften om 3531 kronor ingår bredband, tv, vatten och värme.

I hjärtat av Hagalund bor du familjevänligt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, skolor och idrottsanläggningar. Centrum ligger runt hörnet, Kupolen en kortare promenad bort och Norra Backa når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration