Tägtvägen 18 / Hagalund / Borlänge

Ljus, trivsam och fräsch fyra med eftertraktat läge på omtyckta Hagalund

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
95.5 kvm
Avgift
4 652 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tägtvägen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Tägtvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagalund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Hagalund och en fyrarummare om 95.5 kvadratmeter. Denna lägenhet är ljus, trivsam och erbjuder bland annat fina ytskikt – ett exklusivt boende med fönster i flera väderstreck.

Som en del av föreningen Borlängehus 7 har du tillgång till tvättstuga, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 4652 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd. Det här är en solid förening med god ekonomi!

I hjärtat av Hagalund bor du mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, lekplatser och busshållplats. Kupolen ligger runt hörnet, Centrum en kortare promenad bort och Centralstationen når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.