Bergalid 2d / Bergalid / Falun

Stilfull och klassisk villa uppförd 1924 på stor trädgårdstomt med attraktivt läge i Bergalid.

Slutpris
7 300 000 kr
Boarea/biarea
228/104 kvm
Driftkostnad
68 000 kr/år
Tomtarea
2 332 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-07-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergalid såldes av oss 2017-07-24. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Bergalid

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

REPRESENTATIVT I BERGALID! Vacker villa uppförd 1924 i kulturhistoriska kvarter uppe på Bergalid. Villan karakteriseras av äldre bevarade detaljer, generösa sällskapsytor och flödande ljusinsläpp. Entrévåning med välkomnande hall, modernt kök, bibliotek, matsal och vardagsrum i fil. Separat pigingång med sovrum, badrum och tvättstuga. Övervåning med vardagsrum, badrum och 4 sovrum. Hel källarvåning med gillestuga, sovrum, förråd, matkällare och badrum med bastu. Vidbyggt garage. Villan har en tilltalande arkitektur med ljusa färgsättningar, fiskbensparkett i ek och handgjorda fönster. Ett fantastisk boende med gott om utrymme för stora sociala sammankomster. Närhet ner till stadskärnan och upp till Lugnets idrottsområde. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration