Sök Meny
Såld

Falun - Bergalid / Bergalid 2d

Stilfull och klassisk villa uppförd 1924 på stor trädgårdstomt med attraktivt läge i Bergalid.

REPRESENTATIVT I BERGALID! Vacker villa uppförd 1924 i kulturhistoriska kvarter uppe på Bergalid. Villan karakteriseras av äldre bevarade detaljer, generösa sällskapsytor och flödande ljusinsläpp. Entrévåning med välkomnande hall, modernt kök, bibliotek, matsal och vardagsrum i fil. Separat pigingång med sovrum, badrum och tvättstuga. Övervåning med vardagsrum, badrum och 4 sovrum. Hel källarvåning med gillestuga, sovrum, förråd, matkällare och badrum med bastu. Vidbyggt garage. Villan har en tilltalande arkitektur med ljusa färgsättningar, fiskbensparkett i ek och handgjorda fönster. Ett fantastisk boende med gott om utrymme för stora sociala sammankomster. Närhet ner till stadskärnan och upp till Lugnets idrottsområde. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Falun / Bergalid
Bergalid 2d
Slutpris: 7 300 000 kr
Boarea/biarea: 228/104 kvm
Driftkostnad: 68 000 kr/år
Tomtarea: 2 332 kvm
Rum: 8 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-07-24
Fredrik Smedman Ansvarig mäklare
Fredrik Smedman
Mäklarhuset Borlänge
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Dalarna / Falun / Bergalid