Britsarvsvägen 11A

Britsarvsvägen 11A

Slutpris

1 100 000 kr


Britsarvet— Falun

Britsarvsvägen 11A


Slutpris
1 100 000 kr

Britsarvet— Falun

UNIK TVÅRUMMARE I BRITSARVET

Välkommen till Britsarvsvägen 11A

Nu finns möjligheten att förvärva en hemtrevlig och mycket unik bostadsrätt om 49 kvm högst upp i huset i Britsarvet. Bostaden erbjuder hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter genom två stycken klädkammare/förråd. Vardagsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel, vitrinskåp och matbord. Praktisk kokvrå maskinellt utrustat med spishäll, ugn, spisfläkt, bänkdiskmaskin och mindre kylskåp med frysfack. Trots den begränsade ytan finns här goda förvaringsutrymmen genom öppna hyllor samt över- och underskåp, arbetsbänk i ek med nerfälld disko samt vitt kakel ovanför arbetsbänken. Här finns ett takfönster som ger härligt ljus och känsla av rymd. Sovrum med plats för dubbelsäng och utrymme för extra garderob samt byrå om så önskas. Badrum med tvättmaskin och dusch. På samma våning finns ett tillhörande vindsförråd och i källaren ett matkällarförråd.

Här bor ni bekvämt med promenad- och cykelavstånd till stadskärnan. Närhet till mataffärer, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, restauranger samt kollektivförbindelser. Med en kort promenad når du Kålgården med dess stora öppna gräsytor, ny lekplats, minigolfbana, beachvolleybollplaner, utegymanläggning och motionsmöjligheter runtom sjön. Britsarvet har även närhet till Lugnets natursköna områden, Högskolan Dalarna och Falu lasarett.

Är du intresserad redan idag ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 918 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-03

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Britsarvsvägen såldes av oss 2023-08-03. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Britsarvsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.