Tjärnan 117, 115 och 121 / Tjärna / Hedemora

700 kvm potential för det mesta!

Slutpris
1 320 000 kr
Boarea
ca 220 kvm
Driftkostnad
42 682 kr/år
Tomtarea
2.1 ha
Såld
2019-12-22
Bostaden är såld!

Denna villa på tjärnan såldes av oss 2019-12-22. Se alla våra försäljningar i Hedemora samt även på tjärnan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tjärna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här har vi en intressant fastighet som en gång i tiden ägdes av Stockholm stad. Det drevs då som sanatorium. Men har med åren fått vara både bed and breakfast och nu senast konverterades detta till flyktingboende. Dock så färdigställdes aldrig det sista utan nu har man alltså möjlighet att hitta på någonting nytt med dessa stora ytor och hus som tyvärr inte används alls idag.
Har du en bra ide som du vill förverkliga?
Då har du 3 hus och CA 225 +220+ 250 boytor samt runt 300 kvm biytor. Det finns 2 stora uthus och även ett bra garage med smörjgrop. OCH DANSBANA !
Det som har hunnit göras är att jordvärme har installerats i stora huset med dubbla pumpar och 1400 meter slang. Huset har nytt brandlarm för boende, det är 8 sovrum målade. Ventilationsanläggning som är OVK kontrollerad.
I övrigt har 800 meter konvektor slang grävts ner för att dra in jordvärme i ett ytterligare hus. Det finns tyvärr ingen fungerande värme i något av de röda husen.

Ja vad säger man? är du sugen på att hugga i? Är det dags att ta tag i den där drömmen om ett eget Fawlty Towers?
Här finns möjligheterna.

Visningar bokas endast genom mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.