Säl 319

Säl 319

Slutpris

220 000 kr


Säls Fäbodar— Mockfjärd— Gagnef

Säl 319


Slutpris
220 000 kr

Säls Fäbodar— Mockfjärd— Gagnef

Säls Fäbodar är en underbar plats - hela fäboden ligger högt och vidsträckt utsikt över skog, sjöar, byar och blånande berg. Fäboden är idyllisk och väl omhändertagen - en klassisk bild av Dalarna från sin bästa sida. Det finns flera exempel på att människor i byn valt att bosätta sig här permanent. Just denna fina tomt med flera byggnader ligger i utkanten av fäboden och läget känns därför behagligt ostört utan att ligga ensamt. Under de senaste åren har omständigheter gjort att ägaren inte kunnat vara på plats så mycket som man önskat. Både tomt och byggnader är eftersatta i skötsel och underhåll. För den som vill hitta en vacker plats till billig peng och sedan utforma sitt paradis efter eget tycke och smak är det här ett riktigt bra tillfälle. Byn samlas årligen till ett vackert midsommarfirande och går man "badvägen" ner så kommer man till en sjö med fin badplats. I naturreservatet som tar vid där fäboden slutar är vandringsstigarna exemplariskt fina och det finns fina platser för picknick. Säls fäbodar är väl värt ett besök och det är en riktig Daladröm att få äga en egen stuga här! Kom på visning och känn in platsen och möjligheterna - Välkommen!


Boarea
15 kvm
Tomtarea
3 000 kvm
Rum
1 rum
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Säl såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Mockfjärd samt även på Säl.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.