Trätäppvägen 69 / Mockfjärd / Gagnef

Året runt med sport, natur och kultur!

Slutpris
650 000 kr
Referensnummer
104 377
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
39 263 kr/år
Tomtarea
874 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Trätäppvägen 69 såldes av oss 2014-04-29. Se alla våra försäljningar i Mockfjärd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trätäppvägen 69 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 5-rums villa för dig som önskar ett naturnära permanentboende i utkanten av ett bostadsområde eller för dig som önskar ett bekvämt fritidshus att nyttja året runt!
Strax intill Dalälven och grönområde hittar du denna fastighet. Bostadshuset har plats för familj, släkt och vänner att fira semester tillsammans på ett bekvämt sätt.
I direkt närhet finns älven med bra fiske, paddling och forsränning. Här finns badsjöar och vandringsleder och bara några kilometer bort finns en av Dalarnas vackraste golfbanor. Vintertid finns flera alpinanläggningar inom bara några mils radie bl.a. Romme Alpin, Granberget, Gesunda och Bjursås. Dalarna och Siljanstrakten har mycket att erbjuda av sport, kultur och naturupplevelser under alla årstider!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.