Malbacksvägen 23

Malbacksvägen 23

Slutpris

2 195 000 kr


Malbacken— Saxdalen— Ludvika

Malbacksvägen 23


Slutpris
2 195 000 kr

Malbacken— Saxdalen— Ludvika

Gård med ladugård och mark i fint läge!

Här ges nu möjligheten att förvärva en fin lantbruksenhet i ett fint och omtyckt område bara 16 km från centrala Ludvika. Gården erbjuder det mesta såsom fint boningshus med fina trägolv, planlösning som går runt murstock pryd med spis och kakelugn, rymliga rum för samvaron och stora sovrum på övervåningen. Rejäl trädgårdstomt som sträcker sig runt huset med gott om stora fina gräsytor, platser för odling, hagar etc. I den stora ladugården finns bland annat en äldre stalldel, förråd samt ett stort höförråd med loge med fint synligt spåntak och bjälkar. En rätt så given plats för kräftskivorna. Uppe på en höjd ligger en äldre byggnad där el och vatten finns draget till. I det här huset finns två rum och en spis. En kommande bagarstuga i äldre fin charm kanske? Nedanför huset intill boningshuset finns även en kallmurad jordkällare som håller bra temperatur året runt. Fastighetens T-formade yta ger oändligt med möjligheter för allt man kan tänkas vilja ha och behöva för att få till en fin gård präglad med odlingar, hagar för djur, egen skog i olika typer och till gården tillhör även ytterligare två skogsmarker, en längre uppe på Malbaken och det berget samt en skogsmark upp mot Saxberget.


Boarea/biarea
120/15 kvm
Driftkostnad
37 642 kr/år
Tomtarea
21.3000 ha
Rum
4 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
LUDVIKA RÄVVÅLA 13:1
Objekttyp
Gård
Såld
2024-05-11

Mäklarhuset Ludvika

Denna gård på Malbacksvägen såldes av oss 2024-05-11. Se alla våra försäljningar i Saxdalen samt även på Malbacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.